Verzend- en retourbeleid

Verzend- en retourbeleid Highstreets The Label

 

 

1. Verzending

 

BINNEN 1-5 WERKDAGEN VERZONDEN 

Gratis verzending vanaf  €75,00 

 

Nederland - Postnl

Envelop:                      €2,88

Brievenbus pakketje:  €4,50

Pakket:                        €6,75

 

2. Retourneren

Als je een op Highstreetsthelabel.nl gekocht artikel(en) wilt retourneren, heb je 14 dagen vanaf de verzenddatum van je bestelling de tijd om dit te doen. Sieraden kunnen niet worden geretourneerd ivm hygiëne. Let op!! Sale items kunnen niet worden geretourneerd! 

Meld je retour aan via de mail. Dit kan naar highstreetsthelabel@gmail.com waarna je een retourformulier ontvangt. 

LET OP! Kosten gemaakt tijdens het retourneren van het artikel(en) zijn voor jou als klant zelf. Met uitzondering van defecte en/of verkeerd geleverde producten. Mocht dit het geval zijn neem dan contact met ons op via: highstreetsthelabel@gmail.com

 

Voorwaarden: Het artikel mag niet beschadigd zijn, geen (make-up) vlekken, zweet, parfumgeur of andere niet frisse geuren hebben. Ook moet aan kledingstukken het label kaartje nog vast zitten zoals het bij u binnen is gekomen. Als dit wel het geval is kunnen wij u geen geld teruggeven. U zult daarover een mailtje krijgen. 

 

Retourneer het pakket naar het retouradres. Het retouradres vind je onderaan het retourformulier. Deze kan je afknippen en opplakken of overschrijven. Lever vervolgens de retour in bij een postkantoor bij u in de buurt. Houd er rekening mee dat dat de goederen onder uw verantwoordelijkheid vallen totdat ze ons adres bereiken. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoekraken of beschadigen van de geretourneerde artikel(en), daarom raden wij u aan om uw goederen aangetekend terug te sturen. Zorg ervoor dat u uw retourzending goed verpakt, het liefst in originele verpakking om schade aan de artikelen te voorkomen. Bewaar een bewijs van de retourzending totdat we hebben bevestigd dat uw terugbetaling is verwerkt.

De terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalwijze als die je voor je aankoop hebt gebruikt. Als er meer dan 14 dagen zijn verstreken en je hebt het bedrag nog niet teruggekregen, neem dan contact met ons op via highstreetsthelabel@gmail.com